TÄBY KYRKBY

Välkommen till vår nyöppnade träningshall utrustad med det senaste inom träning. Här möts du av en välkomnande lounge med stora inbjudande soffor, schysst matta och vägghängd brasa. Priserna nedan är exklusive moms (6%).

Stora hallen (250kvm)

Härligt ljus yta med mjukt golv i eputan, spegelvägg och musikutrustning

Lilla hallen (140kvm)

En hall med fantastiskt ljus, brutet tak, eputangolv, spegelvägg och musikutrustning. Här finns också en projektor fast monterad i tak för möten. Både stora och lilla hallen delar på samma utrustning i ett förråd som ligger emellan hallarna. Här finns power balls, hantlar, skivstänger, yogamattor och filtar. I båda hallarna kan du träna dans, kampsport, fys, yoga och gympa. Barnkalas funkar bra.

Spinning / IW (100kvm)

En mixad hall innehållande både Body bikes spinningcyklar och Indoor walkers. Hallen är byggd i gradäng och utrustad med Activio pulssystem.

Gym i två plan

Här finner du en konditionsavdelning med löparband, crosstrainers, Indoor walkers, roddmaskiner och konditionscyklar. Alla med fönsterplats och utsikt ut i det fria. Här finns också fri träningsyta med gräs där du kan träna med fitnessboll, balansboll och annat. Intill vår maskinpark som är utrustad med Exceeds maskinpark finns en ”löparbana” med gummiband, ett multigym med bland annat boxningskudde och en väl tilltagen yta med fria vikter.